Olimpiskais Hokejs

Cenšamies aktīvi iesaistīties olimpiskajās aktivitātēs...
Pabijām uz Latvijas Slovākijas spēli, kurā sanāca pazaudēt balstiņu -
Šis ir Olimpisko video playlists iekš youtuba - škirstiet un skatities kas te ir -



Ir samērā jautri arī kērlinga centrā, jo man tiek samērā vieglas maiņas, un mana komanda arī vienmēr ir interesanta. So far so good :)

Ļoooti paveicās tikt uz Latvijas pēdējo spēli pret čehiju - kā sacīt jāsaka biļetes kā no gaisa nokrita - zvans no Haralda tēta, un skrienu uz runat ar savu Supervisor vai varu pāris h aiziet prom uz hokeju. Protams, jo visi saprotoši. Alnītim līdzīgs scenārijs un mēs esam Hokejā...
Kas pa spēli, kas pa emocijām...un iespējams, ka Znaros dzirdēja manus visus adresētos komentārus :D Tie nebija rupji utt. es tik teicu, lai laimājas uz džekiem un lai skrien un met pa vārtiem. Pēc pirmā perioda paklausīja un tad jau bija pavisam cits hokejs.
Balss pazaudēta :D Visi apkārtesošie saņēma gana daudz C-vitamīna...
Pēc spēles pienāca pāris džeki klāt un prasa vai nofotogrāfēties, bet mums nekāda īsta fanu aprīkojuma nav tik karogs, kas Haraldam līdz. Tie sakot - mēs esot trakākie fani ko viņi savā dzīvē redzējuši :D Nu tad prieks pašiem.
Visu iepriekšējo nedēļu mums bija ūber silts +15 un saulīte.
Tad nu centāmies arī izmantot labos laika apstākļus arī nedaudz aktīvākai atpūtai - Hikingam :)
Pēc svētdienas nakts maiņas, Edgars piedāvā doties uz vietējo kalniņu pakapelēt. Eh... nogorums jau baigi liels, bet laiks tik foršss, nu jāiet. Tā nu uzkāpām un tas skats, kas pavērās no virsotnes attaisnoja negulēto nakti un visu citu. Bildes labajā pusē -

Kopumā Olimpiskās ir baigi jautrais pasākums :) Liels prieks man te būt
Un vēl nobeigumā Top dziemsa, saistībā ar Olimpiskajām -
http://www.youtube.com/watch?v=pP9IQuz-jlk

No comments:

Post a Comment