Augusta pirmās dienas

Sestdiena tiek pavadīta mierīgi atpūšoties pie baseina, jo ārā saulains laiks, baseinā ūdens silts, esam iegādājušies badminta + volejbola tīklu. Un tad tagad beidzot varam kārtīgi izklaidēties. Karēna ar Entoniju jau no rīta aizbrauc uz 3 dienām pie draugiem.
Bija paredzēta pasēdēšana pie mums. Bet kā izrādās, tad šitajā sestdienā gandrīz visiem bija brīvas mājas no vecākiem. Tas laikam sakarā ar to, ka ļoti daudziem pirmdiena brīva, sakarā ar kaut kādiem svētkiem. Šodien iekš Toronto arī sākās Karību festīvāls. Lielākais fests Toronto, uz kuru mēs neaizbraucām, jo bijām noslogoti ar izklaidēm vietējā ciematā. Bet nu atriežamies pie sestdienas - kad diena lēnām sāka iet uz otru pusi, sazinājāmies ar Bredu, un nolēmām iečilot un atpūsties šovakar pie viņa, jo arī viņam uzticēta māja. Atnāca vēl daži draugi, kurus jau mēs zinam. Bija jautrs vakars kopumā. Alnīts ar šortiem papeplēja, es ar baltām apenēm iegāju burburļvannā. Nekas īpaš priekš mums, bet viņiem, tas tāds neliels šoks, ka es tā mierīgi bez kautrēšanās varu normāli atpūsties un izklaidēties. Te jau esam aizsākuši kustību - Latvian style. Sestdiena beidzās svētdienā.
Svētdienā vēl jo projām vieni paši. Visu dienu pa mājām. Šodien sarunāta izklaide pie mums. Sākam jau laicīgi pēcpusdienā ap sešiem. Kamēr vēl gaišs, spēlējam baseinā volejbolu, badmintonu un citas izklaides baseinā. Tad jau kad āda atmiekščēta, pēc vairāk kā 2 stundu plunčāšanās, lēnām virzamies uz iekštelpām. Uzliekam ipodu, iesildamies, un aiziet danči.
Esmu izpildījis vēl vienu darbiņu no saraksta - lejas daļas tautasdejas ir parādītas kanādietēm, un viņām patika. Madara, Esmu vienu no lietām izdarījis, vari lepoties :D.
Dejas turpinjās pāri pusnaktij. Tad pēc iekarsuši devāmies baseinā, lai gan man sākumā ļoti negribējās to darīt. Izlēmu šo padarīšanu uzjautrināt. Gāju pliks peldēt. Tas jau būtu nieks, ja džeki tikai, bet bija mums vēl viena meitene palikusi, kura jau bija baseinā. Es piebiedrojos kails :D. Vispār nekautrējos. Uzvedos normāli. Manam piemēram sekoja Alnītis un Breds. Un tad mēs bijām 3 džēki kaili un viena meitene apakšveļā. Un tad minūtes desmit, centāmies mulsināt šo meiteni. Pāris reizes arī izdevās.
Beidzām plunčāties un lēnām devāmies pie miera. Vakars atkal izdevies.
Pirmdiena. Vēl jo projām vieni un brīvi no darbiem. Tā kā jau kārtējo dienu ārā laiciņš foršs, nolemjam doties izbraucienā ar riteņiem uz blakus pilsētiņu - Oakville. Patīkami velo celiņi gar ezeru gandrīz vijās visā garumā. Skaisti skati, patīkams izbrauciens, laba atpūta. Papusdienojam te. Un lēnām minamies atpakaļ uz savu ciemu. Alnītis pa ceļam gribēja nonest vienu ceļazīmi. Viņam tas nesanāca, jo ceļazīme nonesa viņu. Nedaidz nobrāca savu kreiso sānu . Ir dzīvotājs, un līdz kāzām sadzīs.
Aizbraucām lidz darba vietai. Papļāpājām ar kolēģiem, kas todien strādāja, atpūtāmies tur. Tad devāmies atkal pie Breda iečilot. Uzspēlējām biljrdu pie viņa, paskatījāmies filmas, un naktī devāmies mājās, jo otrdien no agra rīta abiem jābūt darbā.
Garais vīkends noslēdzies. Sākot ar ceturdienas izklaidēm, beidzot ar izbraucienu uz blakus pilsētiņu. Nesūdzamies par šīm aizvadītajām dienām.

Otrdienā abi agri ceļamies, jo jau 7.30 jābūt darbā un darba kartībā. Mums samērā raiti ritēja darbs abiem, un diena samērā ātri noslēdzās. Atbraukuši mājās nedaudz atpūtāmies. Un tad ar mums sakontaktē Breds, un aicina atpūsties vakarā. Saka, ka mums aliņus uzsaukšot Lorena ( viena no mūsu menedžerēm, kurai ir 26 gadi un patīk atpūsties). Mēs piekrītam.
Pirms došanās ārā satiekam Karēnu ar Entoniju. Jo pirmdienas naktī viņi abi jau gulēja, un tad nesatikāmies. Pastāstam savas aizvadītās gaitas un turpmākos soļus. Viņi mums pastāsta, ka nedēļas nogalē ciemos brauks Henrijs ( no Čikāgas ). Tas mūs priecē, jo šo nedēļas nogali arī esam brīvi.
Dodamies ārpus mājas, uz vietējo ne ta bāru ne ta kafeijnīcu, bet uz Turle Jacks. Abu iepriekšējo apvienojums. Šodien te esot Corona aliņš pa īpašu cenu, un plus mums to uzsauc. Mēs nesūdzamies un te pavadam pāris stundas. Sitam klaču un pavadam labi laiku.

Trešdien kārtīgi izguļamies. Jo darbs ir tikai pēcpusdienā. Mierīgi pa māju pavadam rīta pusi.
Aizbraucam uz darbu, un tur varētu teikt, ka nekas gandrīz nebija jādara. Ļoti mierīga diena. Lielāko darba laika daļu runājāmies ar Lorenu.

Un vakaru beidzot mierīgi pavadījām mājās.
Sveiciens visiem un mūsu vecākiem -


Turās burās....

1 comment:

  1. Kkaa pa daudz informaacijas dzeki! Es juusu vietaa rakstiitu paardomas un iespaidus, nevis klaastiitu soli pa solim- izdariijaam to un tad bijaam tur! :)

    ReplyDelete