Coldplay un citi notikumi pēdējā jūlija nedēļā

Šī raksta sākums būs haotisks, jo domas vēl galvā ļoti haotiskas, jo vēl visas emocijas ir un pulsē manī. Tātad - ļoti gribu sākt ar pašu svaigāko inforāciju.
Mēs bijām uz COLDPLAY koncertu. Tas viss ir neaprakstāms vārdos. Tās bija emocijas un sajūtas, ko nespēj dabūt tāpat vien. Samaksājām 50$, kas ir apmērām 20 Ls. Šis ir bijis pats kvalitātīvākais un perfektākais koncerts, no tehniskā viedokļa un izpildījuma, kas vien redzēts un dzirdēts. Biju vienkārši ekstāzē, kaifs bija noķerts pa 764% un atmosfēra lieliska, emociju virpulis vēl jo projām manī mīt. Gandarījums ir liels. Sajūsma arī vēl ir. Mūziķu sniegums lielisks - 2 h koncerts, visas dziesmas, 50000 skatītāju, mūziķu pašatdeve 200%. Nevar pat nosaukt visas lietas. Labākie iztērētie 50 $ Kanādā. Nebija pašas labākās vietas ever. Bet fīlingu sadabūjām bez problēmām. Bildes un video būs vēlāk. Kas vēl - ir ir pozītīvās emocijās un lādiņš mūsos ir. Uh... vienkārši, kad pašā koncerta beigās skanēja Scientist, es vēl atceros kā pirms pāris gadiem sapņoju kādreiz dzīvē redzēt šos izpildītājus, un tagad sapņa piepildījums. Nevaru pat izstāstīt. Tikai tiem kam bijis kāds sapņa piepildījums, to sapratīs. Tas tik bija piedzīvojums. Es lidoju...

Labi mēģināsim atgriezties pie nedēļas notikumu apskata un analīzes.
Pirmdiena un otrdiena, laikam ne ar ko butisku neatzīmējās mūsu dzīvēs šeit. Vienam bija darba diena vienam brīvdiena, un tad abiem darba diena. Tā kā īsti vairs nav ko par darbu stāstīt, tad varu vienīgi pastāstīt, ka mums te ir vien trakā pircēja, nāk vismaz 2 x nedēļā uz veikalu, pavada vismaz 5 h ( es te spētu maksimums pavadīt 30 min ), kašķējās ar darbiniekiem dažiem ( mani un alnīti ne ), lien iekšā noliktavā ( to ko nedrīkst reāli darīt, un par to jau esam reizes 3 viņu izraidījuši no noliktavas ) . Bet parasti iepērkās pa kādu 1000$. Secinājums, nauda tevi nedaru laimīgu, iespējams pat dažreiz vientuļu. Tā kā neskrienam dzīvē pēc lielās naudas. Laimes sajūta būs īslaicīga ( iespējams ).
Trešdien iemācījāmies darbā jaunas iemaņas. Bet par visu pēc kārtas. Alnītim bija agrā rīta maiņa, tad šis ap 4iem atlaida mājās, es tikmēr biju atlaidies uz dīvāna un mierīgi atpūtos šo dienu. Esam abi pieteikušies uz ekstra 5 stundām, vakarā no 7iem līdz pusnaktij. Īsti nezinam, kas vēl būs jādara. Ierodoties pastāsta, ka būs jāpārbauda precēm cena un jāuzlīmē jaunā, ja ir atlaide. Protams, mums jau ir tikai dažām nodaļām tas jādar nevis visam veikalam. To izdarījām mūsu mīļajām lampām un citām lietām ( spoguļiem un gleznām). Kopumā Alnītis vairāk runājās ar Lorenu nekā strādāja, tad nu es biju tas darba rūķis :D . Tad nu mums bija kaut kas jauns mūsu darba vietā.
Ceturdiena... Mega diena. Viss sākās ar darba dienu no rīta puses, gan Alnītim gan man, bija rīta pusē darbiņš. Padarījām savu darbu un tad mājās, sīkajam darbs beidzās ātrāk kā man, jo tāds nu bija tas grafiks. Tad es pēc savas maiņas steidzos mājās un ātri taisījos, lai paspētu uz vilcienu, kas dodas uz Toronto. Mana veiklība atmaksājā, vienīgi bonusā nāca arī sviedri. Es tik ļoti pūlējos, jo es biju nolēmis iet kārtot kanādiešu auto tiesības. Tad nu jau iepriekš biju veicis visus priekšdarbus ( sadabūjis tiesību tulkojumu un to apstiprinājumu no LV vēstniecības, kā arī mājās praktizējos kanādiešu teorijai( tā te ir krietni vieglāka kā LV)). Tad nu ierados attiecīgajā iestādē un sāku kārtot papīrus. Un visu arī nokārtoju, tai skaitā kānādiešu teorijas eksāmenu. Te tas ir ļooooooti viegls. Ja reiz Latvijā esi nolicis teoriju, tad tev ir jābūt īpaši apdāvinātam, lai šeit to nenoliktu.
Tātad teorijas kārtošana. Apmēram 14 televīzori ar podziņām uz kurām jāspiež atbilžu varianti. Te tevi neiesauc īpašā klasē, bet gan ieej telpā kurā cilvēki visu laiku staigā iekšā ārā, jo te katrs kārto līdzko ienācis pa durvīm iekšā un iet ārā līdzko nokārtojis vai nav to izdarījis. Tad tev neatņem neko, bet vari apmēram izmantot visus iespējamos palīdzlīdzekļus. Un viss tiešām vienkārši. Jautājumi viegli. Bieži ir tā sākumā parāda video un tad jāatbild, kā pareizi soli pa solim jārīkojas. Un viss jau ir atbildēs priekšā pateikts.
Protams, es nebiju "īpaši" apdāvinātajos un nokārtoju teorija. Tā kā man jau rokās ir pirmā līmeņa kanādiešu tiesības. Tagad tikai jānokārto braukšana un būs pilnās tiesības.
Ar to ceturdienas prieki nebeidzās... tam visam sekoja, latviešu bāra - Ein Stein apmeklējums, kā arī kulminācija - Coldply koncerts.
Naktī atbaucam ar pēdējo vilcienu mājās un Alnītis ir tik izbadējies, ka mums jābrauc uz Pizza Pizaa pēc picas. Tas viss notiek pus 2 naktī. Laikam nebijām uzņēmuši tās dienas attiecīgo kaloriju daudzumu. Labi vismaz, ka pēc šīs iestādes mums vēl jāminās mājās kādas 15 min. Tad visaz ir kāds treniņš pirms čučāt iešanas.

Piektdiena.
Kārtīgi izguļamies. Šodien visi esam pa mājām, arī Karēna ar Entoniju. Palīdzam aizbraukt uz veikalu iepirkties, vēl šo to. Un esam nolēmuši doties uz kino uz filmu - Funnt People. Filma vērtējama laba, būtu varbūt vēl labāka, ja nebūtu iekļauts banālais mīlasstāsts pa vidu, kas tomēr to filmu nedaudz pasita uz leju. Savādāk viss bija jautri un intersanti. Bija šādu tādu jaunu lietiņu un mums patika.
Pēc tam ierodamies tieši uz vakariņām, un ciemos ierodas ( reizē ar mums) Beirūžš ar Šaštinu. Tad dodamies satikt Bredu, kurš čilo vietējā parkā. Mēs arī pāris minūtes pačilojam, bet tad turpinam dodies tālāk, jo arī Bredam vēl šis tas jāizdara. Minoties uz priekšu satiekam vēl vienu darba kolēģi - Treisiju ( Tracey) un viņas draugus ( Samantu jeb Semu un Metu). Izlemjam ar viņiem šodien pakavēt savu laiku kopā. Tā nu pāris stundas pasēdējām mūsu Budurārā ( kā netīšām uzzināju, tad angļu valodā ir tieši tāds pats vārds). Izdomājām, ka rītdien jātlaiž nedaudz bizes....
Tad jau redzēs kā būs...

P.s. Bildes un video no Colplay būs tuvākajās dienās...

Turās...

2 comments:

  1. Jautājums par tiesībām - pč cik ilga laika varēsi likt braukšanu?

    Cik tev stāžs ir LV tiesībām?

    ReplyDelete
  2. Varu likt uzreiz arii braukshanu!
    Man ir 4 gadu staazsh

    ReplyDelete