Visu redzeeto filmu verteejums

Star Trek
Filma paarsvaraa domaata tieshi Start Trek faniem. Es kaa neziniitis gaaju skatiities, jo gribeejaas redzeet tos lielos specefektus. Filma pat ir sameeraa vbiegli uztverama tiem, kas neko nesaprot par shiim lietaam. Kosmos, starpgaliktiskais un starprashu skuupsts, kosmosa kugji un specefekti. Nav ne vainas.
Filma tiek nomineeta ar 7,1 aci.











Fast and Furious 4
Viena no pirmajaam filmaam ko redzeejaam, iedvesmojoties no taas dienas notikumiem. Bet nu vairaak par filmu. Shi dalja ir krietni labaaka, par otro un tresho dalju, jo atgriezhas pie pirmaas daljas aktieriem. Un protams arii vairaak specefektu, bet krietni sakariigaa par ieprieksheejaam divaam daljaam. Spriedze, aatrums, seksiigas meitenes. Ir to veerts skatiities uz lielaa ekraana un pasiekaloties.
Filmai tiek pieshkjirtas 6,6 acis


Up

Multfilma, bet viena no labaakajaam multfilmaam, jo var redzeet, ka ir ielikta sirds un dveesele veidojot sho multfilmu. Ljoti kvalitatiiva, jautra, interesanta, smiekliiga, patiesa un arii kaada dziives doma ielikta. Nauda labi iztereeta.
Multfilmai tiek pieshkjirtas 8,9 acis














Night at the museum 2
Veel viena filma vieglai izkaidei. Gjimenes filma, ar kaareejo ielikto domu. Labi uztaisiita, un interesanta. Laiks paiet nemanot, un nauda droshi vien izteereta par videeju filmu.










17 again
Filma ir iisti holivudiskaa stilaa...ideja arii nekaada jaunaa - kas notiek, ja speej piedziivot savu jauniibu atkal. Protams, arii kaada dziives gurdriiba un atzinja arii ielikta. Bet nu kopaa filma viegli skataama, nepiespiesta. Ir arii pietiekoshi daudz kuriozu momentu, kuri biezhi vien tiek pa daudz paarspiileeti.














Transformers 2
Filma ko gaidiijaam ar nepacietiibu, jo treileriishi gaaja visu laiku pa TV. Un kaa izraadaas, filma bija intersanta. Filma ir 2 h un 30 min gara. Un pat nepamani kaa laiks paiet. Filmaa nav daudz jaaiedziljinaas, jo tev visu pasaka priekshaa, viegla, gaistosha filma. Specefekti iespaidiigi, un tas sho filmu tik padara krietni labaaku. Man patika.
Filmai dodam 8,12 acis.




Angels and Demons
Ja esi lasiijis graamatu, tad dodies uz filmu ieveerteet, kaada sanaakusi, un tomeer, mana fantaazija lasot graamatu bija daudz interesantaaka un kraashnjaaka. Filma, protams, ir veidota ar veerienu, viss ir gludi notusheets un viss ir lieliski, bet maakslinieciskie izteiksmes liidzeklji un kompoziija ir laba tikai, ja neesi lasiijis graamatu. Ir divas puses, ja esi lasiijis graamatu, vai arii neesi lasiijis.
Taatad filmai arii divi veerteejumi - ja esi lasiijis , tad 6,6 acis. Ja skaties tikai filmu tad - 7,8 acis.










Terminators 4
Muuzhiigaa teema par cilveeku karu starp robotiem tiek turpinaata arii ceturtajaa daljaa, tikai jau naakotnee, kur mashiinas njeemushas virsroku. Taa nu shajaa filmaa cilveeki cinaas par savu naakotni. Specefekti ir, spriedze arii nedaudz ir, teksti dazhi normaali, dazhi banaali. Aktieru speele - saliidzinoshi laba. Nedaudz naivisms arii ir. Nav tik slikta, kaa domaatos, bet nav tik laba, kaa gribeetos. Jo filmaa ir nedaudz domu samezgjiijums, kuru taa arii liidz galam nespeeju saprast.
Filmai dodu 6 acis no 10.



Bruno
Filmai vai nu patiks, vai riebsies. Ja atceraties Borata kailo epizodi viestniicaa, tad shii filma ir veidota uz kailumu. Filma vairaak viirieshu dzimumam, un jaunieshiem. Negribu sabojaat jums paarsteigumu skatoties filmu. Tas tik ir kaut kas. Smieties var visu laiku vai var arii nesmieties un justies apvainotam. Tiek balanceets uz asa nazha asmenja un dazhbriit arii nokrtiit no taa. Ja patika Borats, tad patiks tas te. Sasha Barons Kohens ir ar gjeniaalu ideju uzmeistarojis sho gabalu. Ir jaabuut iekshaam shito taisot. Taa ir shokejosha, bet arii aprbriinojama.
Filmai tiek dotas 8 acis.









I Love You, Beth Cooper
Patiikami paarsteidza. Viegla, izklaideejosha, un jautra. Nebija tas lielaakais Holivudas dranjkjis. Bija paaris labas atzinjas. Ar + ziimi veerteejama filma. Bija neliels paarspiileejums dazhviet, bet bija arii krietni daudz reaalu momentu. Lai gan filmaa bija arii pietiekami daudz muljkjiibu, bet tas bija tiesi vietaa.
Dodam filmai 6,4 acis.













The Hangover
Shitaa filma ir viena no visu laiku labaakajaam komedijaam, kas ir vispaar uzmeistarotas. Lielisks humors, nav tas jeelais, bet tieshaam labs humors. Smiekli ik pa minuutei, vai arii vienu miinuushu garais smiekls. Iesaku. Veidotaajiem bijus laba izdoma. Laikam driizumaa naaksies iet veelreiz uz sho filmu, jo ljoti patika. Lai gan ja reiz esi redzeejis filmu, tad jaapaiet ilgaakam laikam, lai skatiitos sho atkal
Filmai 9,5 acis...











Year One
Shii filma ir komeedija. Te ir gan aspraatiigu joku, gan jeelie banaalie, un dazhbriid pretiigie. Filmaa ietverti vairaaki senie staasti - par Abramu un septinjiem deeliem, septinjiem sausajiem gadiem un veel shis tas. Viegli izklaideejosha, bet nu nav taa paaraakaa komedija, tas ko gaidiiju to arii dabuuju.
Filmai vareetu pieshkjirt tikai 6 acis no 10.













Public Enemies
Pie shiis filmas manas un Alniisha domas dalaas.
Manaa skatiijumaa... Filma ir laba, bet mani shajaa filmaa kaut kas liidz galam nesaista, nezinu kapeec. Lieliska aktieru speele, labs scenaarijs. Skanja nepatika un dazhviet kameru kustiiba nesaistiija. Kameru kustiibas nebija izdomaatas liidz galam, vienu briidi taas ir realistiskaa stilaa, vienu briidi holivudas perfekaa stilaa... Laikam tas man nepatika. Ja tas buutu izdomaats liidz galam, tad jau buutu labi prieksh manis. Viss paareejais filmaa lieliski. Taa jau interesanta veestures lapusse. Filma par Chicaagu, un sho filmu tieshi redzeejaam, kad bijaam Chicagaa.
Shi filma ir no taam holivudas labaa gala filmaam.
Alniitim filma atstaaja labu iespaidu un vinsh nesuudzeejas.
Taatad arii shai filmai divi veerteejumi - mans 7,7 acis, Alniisha - 8 acis.



2 comments:

  1. eu klausies, džekiņ, tev būs jānomaina Normunds Naumanis un Dita Rietuma, kad būsi atpakaļ :D

    ReplyDelete
  2. :D nav probleemu... plus es arii lieku labaakas atziimes !

    ReplyDelete