Nedeeljas notikumi,Coldplay, 60 dienas un citi notikumi

Vesela nedeelja aizvadiita, neviens ieraksts netika veikts, lai gan meegjinaaju dazhreiz kaut ko uzrakstiit, bet kaut kaa vienmeer pietruuka. Ceru, ka daargie lasiitaaji man piedos. Meegjinaashu iisumaa pastaastiit kaa nedeelja aizvadiita. Kaadi notikumi veidoja sho nedeelju. Un kas tika piedziivots un citas lietas.
Pirmdiena abiem bija parasta darba diena. Nekas iipash.Vieniigi peec paaris dienu atpuushanaas iisti negribeejaas atgriezties pie darbiem. Bet nu paarvareejaam sho gruutiibu. Ierodoties darbaa no Breda noskaidrojaam, ka mums ar Alniiti ir izveidojusies laba reputaacija vieteejo jaunieshu viduu... jo paradiijaam latvieshu populaaraako pusi. Mees nedariijaam kaunu latvieshiem un sev. Juus variet ar mums lepoties. Jo kaa jau ziniet, dienu pirms aizbraukshanas uz ASV bija neliela atpuuta Breda maajaa.
Otrdiena man bija darba diena un Alniitim bija briivs. Vinsh tieshaam kaartiigi atpuutaas :D . ALniitis izguleejaas liidz 12, paskatiijaas TV, paseerfoja internetaa, paeeda, un tad jau es biju maajaas no savas mainjas. Diena ne ar ko neizceelaas. Vieniigi latvieshi mani sazvaniija jaunie latvieshu imigranti, jo man vinjiem jaatdod vinju SIN karte, kas bija atnaakushas pa pastu.
Treshdienas riita pusee es devos uz Toronto, lai satiktu iepriekshminetos letinjus. Turpceljaa vilcienaa satiku kontroli, un pat kanaadieshu kontrole ir laipna. Man, protams, viss bija kaartiiba, bet laipno kontroli vajadzeetu ieviest arii Latvijaa, jo vajag tachu taadu gan riigas satiksmes gan citiem servisiem. Pirms satikshanas veel paspeeju ieskriet kanaadieshu CSDD, un noskaidroju, kas man jaadara, lai ieguutu tiesiibas. Cerams, ka liidz vasaras beigaam taas ieguushu, viss manaas rokaas. Nav nekas sarezhgjiits. Satiku letinjus, pastaigaajaamies, papljaapaajaam, apskatiijaam vinju vienu no potenciaalajaam pagaidu miitnes vietaam. Izgaajaam cauri Chinatownai, viss ljoti leets, bet smirdiigs rajons. Tad devaamies iegaadaaties biljetes uz koncertu. Ja mees netiekam uz Positivus, tad mums kaut ko liidziigu ar vajag. Mees Juulija beigaas dosimies uz COLDPLAY. Vietas nav pashas labaakaas, un arii ne pashas sliktaakaas. Bet mees busim areenaa un sajutiisim fiilingu. Tas padariis muusu dziivi kraasainaaku. Un vispaar, esam noskatiijushi vairaakus potenciaalos koncertus. Atbraucis atpakalj no centra, devos uz darbu, un Alniitis arii, shodien reizee straadaasim, bet es vieniigi biju Garden centraa, Alniitis pa iekshpusi. Nebija tik traki. Un dienai aizvadiita.
Ceturdiena darbs man saakaas agri jau 7.30 bija jaabuut darbaa. Alnitim atkal iekrita vakara mainja. Man tomeer labaak patiik riita mainjas, laikam, nevar iisti saprast. Bet sliecos vairaak pa labu riita mainjaam. Darba diena man pagaaja aatri un bez aizkjershanaas. Bija taada viegla un vareeja daudz atpuusties un neispringt. Bet aaraa bija nenormaali karsts, un man tika taa "laime" arii pastraadaat garden centraa. Man liidz ar sho nosleedzaas shii darba nedeeja. Mums darba nedeeljas saakaas ar Svetdienu, jo algas tiek taa apreekjinaatas, un tad jaa esam pielaagojushies tam.
Piektdiena mums abiem bija briiva. Taa bija saulaina un skaita 10.juulija diena ,un mums shai dienai bija padomaa iipash papildinaajums. Sazinaajaamies ar Bredu un devaamies uz Bruno. Nu taa bija tik filminja. Domaaju, ka Teetim patiktu, mammai nee, Airai arii nee, Armandam gan patiktu. Bet varbuut kljuudos. Bet nu jaa. Filma vairaak viirieshu dzimumam, un jaunieshiem. Negribu sabojaat jums paarsteigumu skatoties filmu. Tas tik kaut kas. Smieties var visu laiku. Peecusdienaa, peec filmas, Breds atlaida pie mums nopeldeeties, un relakseeties ar patiikamajiem dzeerieniem. Paarvaacaamies uz buduaaru, mums pievienojaas Breda braalis Kevins, nedaudz jaunaaks, ar pashu Bredu. Uzspeeleejaam pokeru. Breds speelee liidziigi kaa Roliitis pirmajaa reizee. Vakars iegaaja naktii, skatiijaamies TV, speeleejaam pokeru, relakseejaamies un smeejaamies. Sanaaca taa paveelu aiziet guleet ap 3iem.
Sestdiena saakaas ar ljoti niknu negaisu, kas arii muus pamodinaaja, kaa arii shodien Alniitim bija jaastraadaa. Un radaas nelies paarpratums ar vinja darba laiku. Alniitis bija un es arii paarliecinaats, ka vinjam mainja saakaas 11, lai gan patiesiibaa, taa saakaas 9.30. Tad nu bija neliels miseeklis, un par laimi, vinsh nedabuuja nekaadas probleemas. Viss bija oki doki. Es visu dienu paliidzeeju Kareenai, jo Sveetdienaa vinjai, te buus BBQ ar darba koleegju gjimeneem. Paliidzeeju sakaartot, satiiriit pagalmu, iepirkties un citas lietas. Kad Alniitis paaradaas no darba, leenaam saakaam taisiities uz darba koleegja Patrika 21. dzimashanas dienas baljuku. Ieradaamies pirmie, bet peec paaris minuuteem visi citi arii saaka ierasties. Saakumaa, viss bija taads - nekas iipash. Veelaak cilveeki atraisiijaas, un palika interesantaak, iepazinaamies ar daudziem jaunieshiem. Ieguvaam kontaktus un labi pavadiijaam laiku. Braucot maajaas, atkal izmetaam liikumu gar ezeru un paseedeejaam un paveerojaam zvaigznes, es gandriiz aizmigu. Maajaas bijaam veelu.
Sveetdiena atnaaca aatri peec sestdienas, un man paldies dievam nebija jaaceljaas ljoti agri, tikai nedaudz agri, jo man darbaa jaabuut no 1iem. Nav tik traki. Labi, ka pie maajas ir baseins. Vareeja no riita tajaa pachilot. Un tad tikai doties uz darbu. Pirms pameta maajas, paliidzeejaam radiem sagatavoties vinja baljukam. Darbaa straadaaju kopaa ar Bredu. Paarunaajaam ieprieksheejaas nakts notikumus un smeejamies. Bija ljoti viegla darba diena. Maajaas ierados veel pirms BBW bija beidzies. Te bija arii Drew, un tad ar vinju veel arii papljaapaaju, un sarunaajaam vakaraa veel doties uz kino. Viss pagaaja aatri, jo ar Alntiiti izgudrojaam paaris jaunus sporta veidus - uudens futbols, un mans iecieniitais - uudens friisbijs, tas te ir jautrs. uudens Futbolam vajag diezgan izturiigu organismu. Shoreiz aizgaajaam uz filmu - I love You Beth Cooper. Patiikami paarsteidza filma. Viegla, izklaideejosha, un jautra. Nebija tas lielaakais Holivudas dranjkjis. Bija paaris labas atzinjas. Ar + ziimi veerteejama filma.
Needelja aizvadiita. Veerteejiet juus. Bet mums shii bija interesanta un patiikama. Nesuudzamies.

Esam aizvadiijushi 60 dienas.
Divi meeneshi jau aiz muguras, laiks skrien aatri. Uhh...ja buutu jaaveertee shis laiks, tad, protams, tas te ir kaut kas jauns, un pilniigi savaadaak kaa Latvijaa.
Pieredze ir, redzeets un piedziivots kaa te viss grozaas, arii ir. Laikam vieniigais ne tik pozitiivs ir fakts, ka mums veel nevienam nav te meitenes. Bet nu jau ir iekshaa tas fiilings, ka driiz buus. Viss, kas ir piedziivots un justs, ir tikai un vieniigi pozitiiva pieredze.
Protams, ka pietruukst tomeer arii maajas un draugi un gimene. Bet mees esam viens otram.
Iepaziistam ar vien vairaak vieteejos jaunieshus un katrs ir ar vien savaadaaks. Tik taalu, nesuudzamies.
Prieks te buut.

2 comments:

  1. Coldplay. mmm.
    a pie mums 14th september spēlēs Placebo. *.*

    ReplyDelete