Mierīgā nedēļa

Pirmdiena abiem mums bija brīva. Pavadījām to mājās un lielāko dienas daļu bija pie, ap, uz, ieksh baseina. Esam sākuši baseinu izmanot basienu sportiskām aktivitātēm, jo savādāk Alnītis jau pieņēmies gandrīz 5 kg. Es biju 4 kg dabūjis klāt, bet ar 2 nedēļu kontrolētu ēšanu esmu tos dabūjis arī nost. Tagad mērķis ir zaudēt vēl pāris kg tauku, un iegūt pāris kg muskuļu masas. Ir taču sevi jāuztur formā, jo kas zin, ko nāksies piedzīvot šitajā laikā iekš Kanādas.
Vakarpusē atvadījāmies no Entonija, jo viņš devās uz konferenci Portugalē. Skatījamies filmas un gājām vēlu gulēt. Kā jau teicu iepriekš, nekā īpaša.
Otrdiena bija parasta darba diena, pastrādāju un devos mājās. Nekā ievērības cienīga. Vienīgi ar kolēģiem pārrunājām Patrika sestdienas tusiņu.
Trešdiena atkal bija parastā darba diena. Darbā nebija notikumu pieminēšanas vērti. Bet mājās - Karēna arī devās prom no mājām līdz piektdienai. Viņa devās darba darīšanās uz Montrealu. Mēs tikām atstāti vieni. Instrukcijas tika atstātas. Māja mūsu rīcībā :)
Bet mēs jau godīgi un trešdienu mierīgi tā arī pavadījām mājās neko īsti arī nedarīdami.
Cetudiena abiem bija darba diena, tikai katram savā laikā, man no rīta un Alnītim pēcpusdienā. Bija jautra darba diena, un ļoti daudz tika arī padarīts, visiem prieks, arī menedžerei. Pēc darba sarunājām, ka Breds atbrauks pie mums. Tad nu kārtīgi papeldējām un atpūtāmies. Sāku trenēt savu organisma izturību. Vakarā Alnīts atbrauca un sēdējām sitām klaču un skatījāmies TV.
Piektdiena man bija brīva, Bet Alnītim jāstrādā, bet ne jau no rīta. Viņam tiešām veicās, ka pārsvarā ir vakara maiņas.
Visu dienu klausos radioswh un sekoju līdzi Positivus festivālam. Eh... tā gribās tur būt, izjust tās foršās emocijas, būt lielajā pūlī, savā pilsētā. Esot Kanādā šovasar man pietrūkst četras lietas - Jāņi, Zvejnieksvētki, Positivus, Raiča un Riča dz.d.! Bija pat emocijas klausotie radio online. Varu sevi vienīgi mierināt Coldplay koncertu drīzumā. Bet Prātas Vētras koncerts pat ar interneta starpniecību bija lielisks. Un nemaz nerunājot par Reiganiem. Kurvaa kurvaa Esti pois
Pa dienu paspēju vēl aizsūtīt dokumentus uz Latvijas vēstniecību Kanādā, lai varētu iegūt savas kanādiešu tiesības.
Vakarā pavadīju Karēnu, jo viņa arī dodas uz Eiropu. Viņi tiksies Parīzē un dosies ekskursijā pa Francijas dienvidiem, gar Vidusjūru.
Alnītis mājās ieradās pirms 10 un domā veidot pokera vakaru. Ap 11 ierodas Breds ar Patriku, un mēs sākam spēlēt pokeru. Sarunas un spēlēšana riteja līdz 3iem rītā.
Sestdiena pagāja ātri. Alnītis pa dienu rukāja, es peldējos un citus mazus darbiņus darīju. Es Alnīti sagaidīju ar vakariņām :).
Šajā vakarā atkal sarubāts pokers. Šoreiz ar citiem spēlmaņiem, kuri it kā prot labāk spēlēt. Tā nu šoreiz vakars ievilkās līdz 4iem. Tā jau viss būtu bijis labi, ja man nebūtu nakamajā dienā darbs.
Svētdienas rītā Papiņš mani jau pus 10 pamodināja ar zvanu skypā. Nu nekāds, viena acis knapi vaļā. Labi, ka baseins dara brīnumus. Pēc pusstundas peldes, jutos jau pamodies. Devos uz darbu. Un te bija pilnīgs haoss. Cilvēki iepirkās it kā būtu kādi supersvētki, bet nē, tā bija parastā svētdiena. Laiks pagāja nemanot. Noskrējos kā traks darbā, visu laiku uz visām pusēm. Par jautrību nevarēja sūdzēties.
Un svētdienas pēcpusdienas tika aizvadīta ar ļoti sen nedarītām lietām - bumbiņas mētāšanu un badmintonu.
Vakarā mierīgi skatījāmies TV, kur visi raidījumi pieskaņoti cilvēka izkāpšanai uz mēness gadadienai.

Nedēļa jau atkal aiz muguras. Un nākošā solās būt interesanta nedēļa. Ja būs kādi ievērības cienīgi notikumi ziņošu Jums.

No comments:

Post a Comment