30.junijs - pirmssveetku diena

Saakot ar sho dienu, mums nedeelja ir briiva. Darbaa buusim tikai peec nedeeljas, jo treshdien dosimies uz AS un V ciemos pie radiem Chicaagaa. Shodien taatad bija briivdiena.
Dienas galvenais uzdevums, atrast un iegaadaaties dazhiem radiem daavanas. Un veel arii apcirt vilnu uz galvas. Saavaadaak jau vairaak kaa 40 dienas esam savas galvas sildiijushi ar biezo matu eerkuli. Frizetava ilgi nebija jaameklee, jo taa ir tieshi blakus muusu darba vietai. Dabuujaam notrimereet savus matus katrs pa 15$. Tas ir leetaakais, ko esam atradushi.
Daavanas mekleejaam savaa darba vietaa, jo tur ir daudz un dazhaadu mantu, kraamu un citas lietas. Negaaja viegli ar daavaanaam, bet mees izciinijaam sho liktenigo uzvaru.
Darba vietaa, protams, arii satikaam savus koleegjiishus, un Breds veel uzaicinaaja muus uz savu baljuku shodien. Jo mums te tresdiena ir Canadas day, jebshu Kanaadas dzimshanas diena un tai paliek apalji 142 gadi.
Peec tam diena pagaaja normaalaa tempaa. Vakarinjaas veel ciemos bija atnaakushi Beiruzhs ar sievu. Eedam sushi. Un peec vakarinjaam mees jau taisiijaamies pie Breda.
Vakars un nakts izdevaas lieliski. Mees pieraadiijaam, ka latvieshu meitenes ir skaistakas pasaulee, peec kuraam mees ar Alniiti ljoti ilgojamies, un kaa arii mees letinji, esam speejiigaaki par kanaadieshiem ieksh to apreibinosho dzeerienu testeeshanas.
Naktii bijaam maajaas sveiki un veseli. Un no riita gandriiz prishi, jo agri celjamies un dodamies uz lidmashiinu.
P.s. Naakamais ieraksts peec dienaam dazhaam, vai arii veelaakais Sveetdien. TUraas buraas. Un mees dodamies uz to Ameeeriku ( shis vaards jaaizrunaa ar kanaadieshu akcentu).

No comments:

Post a Comment