Pirmdiena un Otrdiena

Tā kā apkārt klīst baumas, ka esmu palacis slinks un mūsu dzīvēs nekā laba nenotiek. Tad nu ķeros klāt pie biežākas blogošanas, jebšu brīvajos vakaros stāstīšu par esošajiem notikumiem un piedzīvojumiem. Droši vien dzirksetelīte apsīkusi nedaudz, un vairs neskatamies uz dzīvi šeit caur rozā brillēm. Esam apraduši ar dzīvi šeit un pieņēmuši to kā jauno dzīvesveidu.
Tātad - Pirmdiena - abiem bija brīva. Kalām abi nākotnes plānus, bijām nelielā šopingā ( nopirkām šortus, kas nocenoti no 55 uz 15, nevarējām nepirkt, tomer Levis ). Esam atgriezušies uz sportošanas takas. Pagaidam neskrienam, bet aktīvi izmantoajam baseinu distanču peldēšanai. Esmu atgriezies svarā kādā ierados Kanādā, lai gan biju bišku pieņēmies svarā. Kā sacīt jāskata burgeri dara savu uz manu viemaiņu. Esam arī atgriezušies pie aktīvas bumbiņu mētāšanas un badmintonu cīņas.
Otrdiena - man no rīta darbs, un Alnītim pēcpusdiena. Darbs samērā ātri pagāja man. Un jau mājās atgriežos un pasportoju. Vakarā pēc Alnīša darba sarunāts randiņš ar divām Entonija studentēm. Gaidījam ilgi šo dienu veselas 2 nedēļas :D. Un mēs bijām patīkami pārsteigti par šo meiteņu vizuālo izskatu. Dodam POZITĪVU vērējumu viņām. Bet par to kā gāja... to nav iespējams aprakstīt. Smējāmies daudz, tas gan, un ja būs vēl viena satikšanās, kas visdrīzāk būs tad viss pasākums būs izdevies lieliski. Bet nekad dzīvē nebūtu iedomājies, ka šitā var iegriezties pirmā tikšanās ar meitenēm streindžerēm. Tikai nepārprotiet, bet ja gribiet, tad pārprotiet.
Jaukiņi labiņi... ziņošu piektdienas vakarā pēc jūsu LV laika atkal.
Turās burās.

4 comments:

  1. Martin kritums vai kapums?:D

    ReplyDelete
  2. Kristap... horizontaala liinija ;) bet vairaak sliecas uz kaapumu !

    ReplyDelete
  3. ta jau alnitim pati virsoten:D

    ReplyDelete
  4. Izskataas ka shii daama aizies Alniitim :D

    ReplyDelete