Emocionālais un fiziskais nogurums


Nedēļas nogali pavadīju AS un Vē. Mūsu tantei - Maigai, palika apaļi 90 gadi. Pateicoties viņai mums šai pus okeānam ir radiņi :) Maigas tante nu nemaz neizskatās uz 90. Ja satiktu pirmo reizi, domātu, ka viņai kādi 75, un ne vairāk. Viņai patīk rosīties, un ir sīkstās latviešu asinis. Domājams, ka varēsim svinēt arī viņas simtgadi :).
Čikāgā saradās visa viņu famīlija un es :D.
Atkal ievēroju - te ( AS un Vē ir baigi daudz melno ļautiņu, bet Kļavu lapu zemē pilns ar brunājiem un čainīzeriem). Vienu lietu baigi grūti pieņemt, un liekas, ka tas ir arī neliels disrespekts no aziātiem - viņi pie mazākās iespējas centīsies runāt savā mēlē, un skatīsies uz tevi un varbūt pat aprunās. Salīdzinājumam - brūnie ļautiņi tik traki nedarās.
Vieni no piekasīgākajiem klientiem arī ir šauracainie cilvēciņi. Bieži vien pat vēros kā tu strādā, lai tik padari savu darbi un iebrauc katrā mazākajā stūrīti ar savu aparātu, un ja nedarīsi pa viņu prātam, būs bļaušana. ( Tas te nav no manas pieredzes, bet gan no kolēģa).
Cerams, ka neizklausijās pārāk rasistiski, bet tāda lūk šiet kanādā ir šī kopbilde. Neesmu rasists, varbūt vienkārši ar nelieliem aizspriedumiem :D.
Visu laiku, bija tāda nedaudz negatīva nostāja pret to tautību/tīcību, kuri nesā turbānus, bet tad viņi nonāca pozitīvajā sarakstā pateicoties vienam no viņiem, kurš izrādīja vienkāršu ikdienas laipnību, ko negaidīju.

Alnītis ar Bredu vēl jo projām ir Reginā. 5as dienas skatoties Prison Break DVD. Atsūtīja sms ar tekstu, ka viņi ir atvaļinājumā, un īpaši nesteidzas uz priekšu. Neesot kur skriet. Viss esot oki doki. Un ir paredzēts pāri kalniem arī doties ar velosipēdiem...
Tagad saprotiet, kāpēc man bija grūti ar viņiem sadarboties :D !?

Šī ir pēdējā darba nedēļa šajā darbā, jo līdz ar oktobri beidzās arī zālīšu/mauriņu apkopšanas sezona. Darbā iestājies fiziskais nogurums, un galvā emocionālais sagurums. Vienīgais gandarījums ir nopelnītais atalgojums :)
Tas droši vien skaidrojams ar to, ka jau kādu laiku vāros pats savā sulā. Šai lietai ir paredzēts pielikt punktu šajā nedēļas nogalē :)

Turās....

1 comment: