simtais ieraksts blogā.


Tik daudz jau ko esmu te sarakstījis, ka pat ir jau 100.
Gribēju padalīties ar Jums, pareizāk sakot, informēt Jūs par saviem šīs dienas piedzīvojumiem.
Kamēr vēl šodien emocijas ir -
Tagad man ir mācība, maizītes vienmēr jāgatavo iepriekšējā vakarā, lai arī kā negribētos, bet tas ir jādara, jo - var nokavēt autobusu, jo - uz maizītēm steigā netiek uzlikti visi gardumi, jo - vakarā taisot tiek ielikta lielāka mīlestība šajā procesā.
Parasti jau to darīju pareizajā laikā, bet šad tad gribējās arī paslinkot un tad no rīta ķer un grābj ko var. Not the best idea.
No rīta minoties, ipodā kaut kā katra otra dziesma pagadījās latviešu, tas deva diezgn labu mundrumu un pozitīvas emocijas, un kad uznāca šī dziesma -


Uh... tirpas un skudriņas pārsrkrēja parī man :) Un pats minoties dziedāju līdzi un galīgi neintresēja ko citi domā :D Galvenais, ka pašam labi !

Šī bija dikten gara darba diena, jo kā jau Jums zināms, es ceļos 6os no rīta. Šodien mājās pārrados 19.30. Tā nu 13,5 h gara darba diena :) Cēlos un braucu uz darbu, kad ārā bija tumšs, un atgriezos mājās, kad ārā bija tumšs.
Tas gadījās tapēc, ka šodien bija jāapstrādā ļoti lieli privātīpašumi. Pa visu dienu kopumā bija 160000 kvadrātpēdu, kas ir = 1,5 hektārs. Aptuveni rēķinot sanāk, ka tika nostaigāti ap 30 km tikai strādājot + 40km ar riteni. Varētu teikt, vareni labs fiziskais treniņš. Tagad vakarā sāku just nogurumu kājās.

Darba dienas nobeigumā noķēru lielisku krāsu gammu, debesi rozā ar sarkanu sajaukumā un koki vēl skaistākās krāsās. Žēl, ka nebiaj fotoaparats, bet atmiņas man paliks.

Atbraucot mājās pusstundu nosēdēju siltā vannā relaksējoties un iedzerot aukstu miestiņu.

Turās :)

No comments:

Post a Comment