Ceļojuma apraksts part 2

29.augusts, Sestdiena.

Mostamies ap 8iem un esam laimīgi, ka gulējām siltumā pie ļoti patīkamiem un laipniem cilvēkiem. Mums iedod atpakaļ ižžāvētās drēbes, paši esam sausi un priecīgi. Laiks aiz loga gan nesola no paša rīta neko labu. Paēdam vienas no garšīgākajām brokastīm dzīvē. Krāmējām mantas, izgājām dušas, pārskatījām mantas mūsu somās, un lieko izņemam arā, un vakardiena tiek atcerēta ar smaidu uz lupām. Jo katrs mirklis, metrs, moments veido mūsu lielisko ceļojumu. Jo neviens jau neteica, ka visam jānotiek tikai pēc mūsu prāta, un mums ir jāprot pielāgoties Mātei DABAI.
Es tikmēr pieslēdzos pasaules globālajam tīmeklim, lai noskaidrotu tās dienas un nākamās laika apstākļus mūsu plānotajam maršrutam. Un tad arī izdiskutējam kā rīkoties. Sākuma Alnītis un Breds grib veikt 110 km divās dienās, un pamest Stratfordu jau todien, jo laiks aiz loga ir krietni uzlabojies, bet es cenšos pārliecināt, ka labāk nogaidīt, jo mūsu plānotajā maršrutā laika apstākļi ir nelabvēlīgi ceļošanai.
Nedaudz pārspriedām un beigās izdomājām, ka tomēr šo dienu atpūtīsimies, uzkrāsim spēkus un rīt veiksim 110 km. Alnītis nebija ar šo lēmumu īpaši apmierināts sākumā, bet tā nu sanāca.
Tad dienas vidū devāmies ārpus mājas sienām. Apsatījām Stratfordu nedaudz, izdarījām vēl šādus tādus pirkumus priekš ceļojuma. Un nolēmām doties uz parciņu atpūsties.
Parkā pāris stundas pasēdējām, iedzērām aliņu un pačilojām. Ap sešiem devāmies uz naktmītnes pusi, un otro nakti arī nolēmām gulēt iekštelpās, lai gan laiciņš ārā jau bija diezgan labvēlīgs. Izritinājām savus guļammatračus un maisus, un jau uzreiz pēc septiņiem visi saldi gulējām, līdz nākamai dienai.
Bet tas stāsts jau būs kādai citai dienai...

P.s. šis ceļojuma apraksts ir subjektīvs, jo tiek rakstīts no Mārtiņa redzes punkta.

P.s.s. Ja kādam interesē jaunākie ziņojumi, tad tie ir iekš mana otra angliskā bloga - No Regrets
Mēģināšu jums ziņot arī latviskajā versijā jaunumus no Kristapa un Breda turpmākajiem piedzīvojumiem.

Turās

No comments:

Post a Comment