28.maijs - nedaudz atpuutas

No riita pamostos un aaraa diezgan dranjkjiigs laiks. Pilniigi neko negribas. Bet tomeer sanjemos un pieceljos. Pamodies paarbaudu meilu, vai veel kaads muus nav mekleejis mani ar kaadu izdeviigu darba piedaavaajumu, eh, tomeer nav. Diena leenaam saakas, un es tomeer noslinkoju un no riita neaizeju skriet, jo aaraa tik druums un lietains, un Alniitis arii neceljaas augshaa, bet paliek guleet. Tikmeer uzmeistaroju sev ceptas olas ar grauzdinjiem brokastiis. Un paseerfoju netaa. Alniits tikmeer pamodies un beigaas vinsh izdomaat iet skiet, kad es jau dushu izgaajis un brokastis paeedis. Es tomeer neaizeju, cerams, ka varkaraa sanaaks pasviist. Saskaipojaam ar Alniisha gjimeni shodien, taa kaa viss ok.
Taa kaa darbs ir rokaa, mums vairs nav jaaiespringst uz darba mekleejumiem, bet taa kaa vakar uzzinaajaam par to jaunieshu un studentu darba tirdzinju, uz to shodien tad bija meerkjis doties. Tas saksies tikai 2.30, bet mums ir doma doties uz centru aatraak, jo shodien tomeer briivaaks un mees jau kaadu laicinju neesam bijusi ieksh kino. Shodien noleemaam to izlabot, un noleemaam doties uz kaadu no filmaam.
Celjaa ar sabiedrisko sanaaa neliels noveerojums. Tas ka orgjinali kanaadieshi (shoreiz pie tiem pieskaitu tos kuri arii dzimushi te un ir vecaaki pa 18 gadiem) ir laipnaaki, pieklaajiigaaki un atsauciigaaki, bet ierbauceeji, daudzi ir maitas. Neliels prieks, ka dziivojam un straadaajam labaa rajonaa, kur visi laipni, pieklaajiigi un atsauciigi.
Mees ejam uz filmu - Nakts muzeja 2, uz IMAX ekraaniem, tas ir veel lielaaks ekraans nekaa Forumcinemas pirmaas zaales ekraans, un atteela kvalitaate ir iespaidiiga, taapat arii skanjai ir iespaidiiga kvaliaate.
Pec filmas dodamies uz savu darba tirgu. Tas ir taads kaa Skolas izstaade, tikai ar taadaa mazaa halee,kur kopumaai ir kaadi 15 stendi. Taa kaa mums ir darbs, tad konstateejaam, ka te nav iisti mums vairs ko dariit.
Dodamies atpakalj maajaas. Laiks veel jo projaam suudiigs, un neko iisti negribas dariit. Es beigaas izlemju iet un pa lietu iet paskriet. Bija labs vakara skreejiens, taapat, kaa Alniitim bija labs riita skreejiens.
Vakaraa uzzinam, ka 6dien vakaraa iesim uz kaut kaadu simfoniju. Hmmm...buus kaut kas jauns. Un vakars leenaam nosleedzas ar NBA speeles skatiishanos. Shodien mieriiga diena, bez lieliem notikumiem.
Riitdien muusu pirmaa darba diena, lai gan vairaak buus jaasakaarto dokumenti un liigumi jaaparaksta darbaa, un apmaaciiba buus.
Turaas...

No comments:

Post a Comment