Otrdiena - turpinam mekleeties

Vakar dabuujam sarunaat, kaut kaadu darba interviju, tad nu dosimies uz to vietu, jo tomeer ceram dabuut kaadu darbu. No riita uzpuceejamies un eleganti stalti dodamies uz centru. Knapi knapi paspeejam uz vilcienu, naacaas pat paskriet un iesviist nedaudz. Pat paspeejaam atvilkt elpu uz perona.
Esam vilcienaa un kustiibaa uz Toronto. Pa celjam pamanu, ka vinjiem ir arii ritenju policija, un arii zirgu policija. Iespeejams, ka arii cita veida policijas vinjiem te pastaav. Centraa mums jaapaarseezhas uz metro, jo jaabrauc uz pilseetas Z-dalju. Ar nelielaam aizkjershanaam mums sanaak iekljuut pareizajaa metro un dodamies pretii nezinaamajam.
Esam galameerkjii un atrodam gan eeku,gan uznjeemumu. Tas izraadas kaut kaads - Universal Energy coorparation. Tur priekshaa veel pilns ar cilveekiem. Mees ar Arlniiti izshkjiramies, jo telpaa kuraa ieeju jau pilns. Es juutu ka ta te iisti uz labu nav. Bet nu neko atnaacis esmu, jaapaliek, jaanoklausaas. Ienaak manaa telpaa chaliits, kas vadiis mums pastaastiis par uznjeemumu utt., kas jaadara utt. Kopumaa telpaa, kuraa es uzturos, ir ap 30 cilveeku, un tikai viens izskataas peec kanadaasiesha, paareejie - indieshi, tuvo un taalo austrumju zemju paarstaavji, dazhaadi melnie, un es otrs baltais.
Menedzheris - Brendons, vienu lietu vinjaa apbriinoju - vinsh speej runaat 1000 vaardus minuutee, varbuut nedaudz paarspiileeju vai nenoverteeju patiesaas speejas. Es jau no pasha saakuma skatos uz to te ar krisisku aci, jo shaada taada pieredze uzkraata. Bet nu sagaidu beigas, vinsh apmeeram pus stundu pljaapaaja, tagad vinsh aatri aprunaasies ar katru no mums. Taa arii ir, paamij paais vaardus. Bet nu tik aatri svariig info nevar ieguut, man veel jo projaam ir skeptiskais. Beigaas tikai pasaka, ka lai peec 2 h vinjiem paarzvanot un parunaashoties veelreiz pa tel.
Peec visa taa satieku Alniiti atkal, bet vinsh ga taads optimistiskaak noskanjots, bet es tomeer censhos paarliecinaat, ka tas nekas labs tomeer nav bijis. Bet tomeer par vienu lietu vienojamies, kaut kaada pieredze guuta. Centraa veel peedam aatraajaa uzkostuvee, jo veeeri abiem burkst. Diemzheel mees jau otro reizi to dariijaam ieks McDonalda.
No Pirmie piedziivojumi

Dodamies uz vilcienu, un mums palameejas, ka vilciens attiet tieshi peec 5 min. Mees skrienam un paspeejam. Kaa izraadaas esam paspeejushi iekaapt ekspresii, kam naakamaa pietura ir tieshi muuseejaa. Chaapojam no stacijas uz maajaam, un tad gan esa garushi.
Maajaas viss tiek noskaidrots par to energjijas kompaaniju, un man jau bija taisniiba. Nekas labs tur nav.
Veelaak veel tiek uzmekleeti interneta sudinaajumi. Tie 5 minuutees izraadaas veiksmiigi. Cerams riitdien kaut kas sanaaks, jo taads reaals sanaakca. un arii atbildeeja. Turpinam mekleet darbu, nu jau iesleedzas izmisums, jo to esam dariijushi jau 5 dienas, un nekas liidz galam veel nav sanaacis.
Shodien man uznaaca taada apjauta, ka saaku ilgoties peec maajaam, gjimenes, un draugiem. Alnitim arii lidziigi, vinsh tik iebilda, ka doma, ka savus tuvos neredzees veel gadu, liek ilgoties pec saveejiem.
Cerams, ka buus driiz vairaak sabiedriskaas aktivitaates, tad mazaak par to naaksies domaat, bet vispaar, saakam apjaust pirmaas ilgas peec maajaam.
Kanaadieshu sveicieni Jums.

1 comment:

  1. VAij... Cik Kaut kas tik ljoti paziistams...

    J.

    ReplyDelete