Ceturdiena - darba mekleejumi virtuaalajaa pasaulee


Dienu saakaam ar riita skreejienu pa parku un gar ezeru. Censhamies kjluut sportiski. Taa nu peec lieliska riita skreejiena, leenaam saakam muusu dienu. Shodien paredzeets mekleet darbu virtuaalajaa tiimeklii. Ir shis tas jau noskatiits. Tad nu leenaam sataisamies dienai...
Tikmeer atbrauc baseina kompaanija, kuras darbinieki sagatavoto baseinu jaunajai sezonai. Lai gan uudenii varees iekaapt tikai naakoshnedeelj, jo liidz galam veel nav iztiiriits un uudenii veel pilns ar kjimikaalijaam.
Es uznjemos mekleetaaja lomu. Taa nu paaris stundas tas aiznjem. Paaris sakariigus un reaalus piedaavaajums atrodam un nosuutam savus rezumee. Esam saugurshi no seedeeshanas iekshaa, taapeec nolemjam aizmiities liidz vieteejam laukumam un pameetaajam tur kaadu stundinju savu bumbinju.
Atbraucam atpakalj maajaas un turpinam darbu kjemeeshanu virtuaalajaa videe. Protams tiek saskaipots ar maajaam, jo mammai ar teeti tagad arii ir web camera, tad nu varu redzeet, kaa manejie izskataas. Laikam teetis pienjeemies svaraa, taa vismaz kameraa izskatiijaas. Vieniigi vinji veel iisti nemaaceeja kamerai piesleegt mikrofonu. Bet gan jau.
Tad saaka gribeeties pusdienas. Minaamies uz vieteejiem kjiinieshiem un tur nopirkaam pusdienas, kaa arii vienu galonu (3,78 litrus) apelsiina sulas, jo shodien esam iipashi izslaapushi. Braucot uz maajaam, Alniiti pa celjam piesmeeja putns, paskaidroshu siikaak, tiem , kas manu leksiksu nesaprot. Braaleenam uz pleca putns atstaaja savas pusdienas, vai paskaidrojot tieshaak, vinja plecs ir ar putna kakaam. Bet es tik par to smeeju, ka tas ir uz laimi.
Tad leenaam diena gaaja uz beigaam. Driiz jau peec 6iem atbrauca Entonijs maajas un mees sarunajam, ka patiirisim nedaudz baseinu no lielajaam algjeem, kas pa paarziemojushas baseinaa.
Tam sekoja vakarinjas ar visaadaam sarunaam. Veelaak skatiijaamies TV un izveertaas diskusija - kas iisti ir dejoshana, un deju stili. Es uzskatu, ka arii shii ir dejoshana -
Tikai ne klasiskaa bet modernaa... ar to arii muusu vakars beidzas, katrs palikaam pie savas taisniibas. Un turpinaajaam saktiities TV.
Piektdien paredzeets doties uz Toronto centru un tur meegjinaat savus speekus vinju darba tirguu.

1 comment: