Svetdiena - ljooooti silta un patiikama diena


Diena saakaas ap 10iem un ar riita rosmi. Shodien skreejiens bija ljooti gruuts un smags. Nezinam iisti kapeec, jo kaajas un nekas iisti nesaapeeja, bet skriet, bija gruuti, es vispaar knapi liidz galam tiku. Bet peec riita dushas viss ir lieliski.

Laicinsh aaraa arii saak noskaidroties, jo no riita bija neliels lietutinsh. Leenaam paraadaas sauliite un diena iesilst. Brokastinjas paeestas un gatavi dienai. Un riita laikrakstos ( Sveetdienaas tiek lasiits New York Times un arii Sunday aviizes) Kareena mums paraada ieksh New York Times aviizes rakstu par Latviju. Mees vnk uz pauzes, bet tur tik pateiks, Latvijau ir ljooti slikti un visbeediigaak no visaam ES.

Tad Kareena paluudz muums no vinjas daarzinja izraut kaut kaadus augus. Taa nu kjeramies klaat. Tie ir taadi interesanti, liidziigi kaa bambusi tikai luust un raujas no zemes aaraa diezgan viegli. Shitaadus LV neesmu redzeejis. Taa nu tie kuri ir redzami tiek aatri izrauti, bet ja reiz mees letinji kjeramies pie darba gribm to izdariit kaartiigi un izraveet visus tos neveelamos augus. Tad nu mees labi pastraadaajam.
Esam kaut ko labu izdariijushi, par to pienaakas arii mums atliidziiba. Kareena mums sacepusi Brownies (liidzigs taa kaa shokolaades keeks). Tad nu izdariijushi to saprotam, ka diena knapi pusee un mums ir daudz laika shodien veel ko padariit. Mees piedaavajam nomazgaat vinju auto, jo vinjiem taadi nu nav netiiri, bet ja ar baltaam dreebeem pieskaries, tad buus noteikti netiiras dreebes.
Kaa izraadaas vinjiem mashiinas mazgaat ir daudz vienkaashaak. Mees jau gribeejaam dariit pa vecajai modei, bet tad Entonijs iznjeema savu auto mazgaashanas koferiiti. Tur ir speciaals taads gadzhets, kuru piesleedz pie shljuutenes, tad tajaa aparaataa ( liidziiganaglu pistolei) iepilda MR.propera speciaalo shkjirdumu ( izsatiiijaas, ka taas ir parastaas shkjidraas ziepes) un tad esi gatavs mazgaat auto. aaa... un veel klaat naak arii speciaala shvamme kaa cimds. Esam gatavi kjerties klaat auto mazgaasanaai un arii varam paspeeleeties ar shito uudens shaujamo. Vienu auto pa diviem var nomazgaat mazaak kaa 10 min laikaa. Jo tas gadzhets taads uuber kruts, noskalo mashiinu un veel visu ko sadariit, iekshaa tai shaujamaa ir arii kaut kaads uudens filtrs, kas ljauj beigaas auto nemaz neslauciit, un tieshaam plekji nepaliek.
No Pirmie piedziivojumi

Auto mazgaashana nosleedzas sameeraa aatri, un Kareena ar Entoniju var doties izbraukumaa ar spiidiigu auto.
Diena ir iesilusi liidz maksimumam nepilni 30 graadi. Baseinaa uudens iesilis liidz 20 graadiem. Un muusu lielaakaa saape ir taa, ka nedriikstam iet peldeet tajaa, jo veel kjimikaaliju liimenis uudenii nav veel iisti droshajaa zonaa, bet Kareena jau saka, lai droshi iet, bet Entonijs ir noteikumu ieveerotaajs un saka, lai tomeer veel pacieshoties. Mums nekas cits neatliek kaa vien siekaloties.
Alniits saskaipo ar saveejiem un visiem ir prieks. un mums veel ir laiks pirms naak cieminji. Nolemjam pasportot - taatad badmintons. Mees konsateejaam, ka normaali speeleet badmintonu nemaakam, mees parasti to darot kaartiigi iesviistam, atdodam sevi visu shajaa sportaa.
Nedaudz aizraavushies lais iet aatri un cieminji arii klaat. Tie ir - Kareenas darba koleegjes gjimene. Iepaziistamies ar vinjiem - Senciits ( laikam sauc John), mamma ( neatceros), deels (19 gadi, sarunaajaam sakontakeet uz kaadu tusinju, kas buus tuvaakajaa laikaa, Drue - vai kaut kaa liidziigi, izruna kaa - Drjuuu), meita (16 gadi, Alniisha jaunaa draudzene, taa jau so so, Alniitis saakumaa labaaku nevar cereet, un vaardaa - Briahna, izrunaa kaa - Briana). Normaala Kanaadieshu gjimene.
Saakumaa paseezham aaraa un izbaudam skaisto dienu un sitam klachu pa visu. Veelaak paarvaacamies pie vakarinju galda un sitam klachu taalak.
Kaa izraadaas Alniitis var eest un eest un nenormaali daudz ( Beerzinj K. , kaa ari Brachka, iespeejams, Alniitis driiz sitiis pushu juusu eestgribu un eestspeeju). Shoddien vinsh tik eed un eed, un nesaprotu kur tas viss paliek. Pie shitaadas eeshanas vinjam vajadzeetu seedeet atlikusho dienas dalju uz baltaa kreesla ar caurumu.
Meeliites triishanu turpinam veel viesistabaa un tad jau ap, pus 9iem cieminji dodas maajas. Taa nu vieteejaa dzeka kontakti dabuuti un cerams, ka driiz buus kaa pasaakums.
Diena beidzas ar blogoshanu un arii TV skatiishanos. Un piemineeshanas veerts ir tas, ka vinjiem pa TV iet arii amerikaanju klasika - cietaa rieksta visas daljas.
Diena beidzaas... un riit atkal jauna diena un dosimies jaunos darba mekleejumos.

3 comments:

  1. Un cik šajās dienās aptuveni Jūs naudu esiet iztērējuši?

    ReplyDelete
  2. Nu nav tik traki, 150$, jo mums nav jamaksaa par dziivoshanu, un par eeshanu tikai daljeeji. Taapeec mums ir paveicies

    ReplyDelete
  3. Tapec jau Alnitis ari eed ka pagaidaam par eshanu vel jamaksaa tikai daleeji:) Ka teikt uzkraj taucinus ziemai:D

    ReplyDelete