Treshdiena - darba mekleejumi turpinaas.


Lai gan ieprieksheejaa vakaraa jau aizmigu pirms 11iem, man bija gruuti pamosties ap 8iem, jo bija paredzeeta riita rosme. Taa nu 8os uzceelies, modinu arii braaleenu, un saku ka jaaiet skriet, jo taa bijaam paredzeejushi. Taa nu sagjeerbjamies un izberzeejam acis un dodamies izskreejienaa pa parku, kas iet gar ezeru. Bija diezgan labi shitaa no riita izskrieties. Tad veel nevaram likties mieraa, un panjemam uzspeeleejam badmintu, jo shodien ir fantastiski silts, un no riita veej nav. Taa kaa fiziskaas aktivitaates ir.
Izgaajusi riita dushu un paeedushu brokastis, naakamais muusu sarakstaa ir - sagatot naakamos CV, ar kuriem doties darba mekleejumos. Tas tiek izdariits. Veel no riita sarunaajam, ka muus iemaaca appieties ar mazgaajamajaam mashiinaam. Taa nu nedaudz iekraajusies netiiraa velja. To arii saliekam un izmazgaajam. Esam gatavi doties darba mekleejumos.
Esam jau padomaajushi kur un kaa saakumaa dosimies. Veel pa celjam uz pirmajiem darba mekleejumiem, mees iegriezhamies nokopeet maajas atsleegas. Pretii atsleegu kopeetavai ir kaut kaads liels veikals - House sale. Norunaajam izmeegjinaat speekus. Ejam iekshaa runaajam, pagaidam, un runaajam un sarunaajam 5dien darba interviju. Nu mums liekas, ka diena lieliski saakusies. Cerams, ka buus ceriigi shodien.
Taalak dodamies uz MCdonaldu, varbuut tur arii var pieteikties. Var, bet tas jaadara internetaa un jaanoraada konkreetaa eestuvu, kuraa gribas straadaat. Ok, braucam taalaak, naakamaa pietura Tim Hortons. Ieejam, runaajam, aizpildam anketu, runaajam ar menedzheri. Arii kaut kas ceriigs, vismaz teica, ka uzmetiis aci un atzvaniis.
Taalaak dodamies uz bikinj pataalaaku shoping centru. Tur beigaas iisti labi nesokas, jo tajaa daljaa jau lielaakaa dalja darbinieku pienjemti. Nu neko. Taa kaa esam labi fiziski shodien padarbojushies, tad Alniitis mani pierunaa pusdienot MCdonaldaa. Shii ir pirmaa reize, kad eedam Fast fuudu.
Paeedushu kaljam taalaakos plaanus, panjema karti un funktierejam, kur veel vareetu mekleet darbu. Nolemjam miities vairaak kaa 6 km taalak uz naakamo apdziivoto centru. Aizminamies un peetam, kas un kaa te. Izdomaajam un riikojamies - tur noparkojam savus velo un dodamies ar lokaalo sabiedrisko autobusu uz Mississaugas centru. Dazhi noveerojumi - sabiedrisko paarsvaraa izmanto cittautieshi, un diezgan interesanta noreekjinu sisteema - samaksaa 3 $ un vari ar jebkuru sabiedrisko busu braukaat 2h.
Taa nu ierodamies LIELAJAA shopinga centraa. Izdomaajam, ka mekleesim darbu tikai lielajos veikalos - SEARS, OLD Navy, Wall Mart ( lai gan te mums iisti negribeetos straadaat, jo taads diezgan ne visai izskataas, bet ja nebuus izveeles, tad protams tur rukaasim ) un citur. Tad nu redzees, teica ka SEARSaa mekleejot darbiniekus. Aizpildijaam anketas un iedevaam CV.
Nu jaa piemineeshas veerts ir atgadiijums Searsaa - nododam savas anketas un cv un veel kaadu vaardu paaminam, un man jautaa - vai es esmu POLIS ? ... kamoon... tad kad bijaam speeleet futbolu, es biju pateicis, kaadus 3 vaardus un man prasiija vai es esmu KRIEVS ? Vai es tieshaam esmu kaadam no vinjiem liidziigs ?
Ir jau dzilja peecpusdiena, un mees dodamies atpakaljvirzienaa. Atrodam mums vajadziigo busu un dodamies. Tiekam atpakalj pie saviem velo un minamies vairaak kaa 6 km atpakalj, pa kalniem un pa lejaam. Celsh gruuts, pretvejsh liels. Bet tas mums letinjiem ir tikai neiels shkjeerslis. Esam maajaas, paargurushi un izslaapushi. Muus mierina auksts alinsh.
Muusu radinieks Entonijs soliijaas maajas buut laiciigi peec 6iem, bet taa ari neviens majaas bez mums neraadaas. Kareena arii ierodas peec 8eim, un paarmijam vaardus, kaa diena aizvadiita. Un tad saakaas vakara aktiivaa darbiiba, jo peec tam ierodas arii Entonijs, un tiek meistarotas aatraas vakarinjas. Bija diezgan jautras sarunas muusu visu starpaa, jo katram shajaa dienaa bija kaadi jautri notikumi un tie tika paarspriesti, un par tiem pasmiets.
Un skatoties beisbolu zilajaa ekraanaa, diena leenaam arii beidzaas...

No comments:

Post a Comment