29.maijs - darbaa iekaartoshanaas diena

Shoriit ljoti ilgi naaca miegs, un pieceelos tikai ar tresho modinaataja atgaadinataaju. No riita nekas iipash nebija, paaris stundas vnk nositaam laiku. Mums shodien tikai divos bija jaaierodas jaunajaa darba vietaa.
Leenaam arii pienaaca taa stunda. Pirms tam maneejaa famiilija veel paspeeja saskaipot ar mani. Tad mees minaamies uz savu jauno darbinju. Tas ir apmeeram 7 minuushu mineejienaa ar ekologjisko transportu, un 20 minuushu gaajienaa uz gumijas zoleem.
Ierodamies tieshi divos. Ejam un ar nelielu aizkershanos tiekam iekshaa pie Kurmiisha. Muus jau vakar briidinaaja, ka shodien buus paperworks un apmaaciiba. Tad nu saakuma mums iedod lasiit droshiibas lapas, kaut kas neiedomaji neintersants. Te pat bija paraadiits, kaa var celt kastes un citus priekshmetus septinjos veidos. Mums sheit gaaja nogurdinoshi, visu laiku kaut kas jaalasa, un peec tam jaaizpilda tests, un tajaa var izmantot visus materiaalus. Bija nedaudz intersanti iepaziities ar veel vienu jauno darbinieci, kas arii ar mums kopaa visu pildiija. Un atkal, shii meitene arii zinaaja, kur ir Latvija, jo vinjai kaimonos dziivo dzheks, kursh ir latvietis, un paarvacies uz tejieni, kad vinjam bija 7 gadi. Sarunaajaam arii kaadreiz satuseet.
Taa nu pagaaja gandriiz 4 ar pusi stundaas. Tad bijaam piebeigushi savus papiirus. Un uzzinaajaam, ka alga tiek izmaksaata ik peec 2aam nedeeljaam. Bet mees tikai dabuusim peec 3. Bet mums jau naudas veel ir. Gan jau izdziivosim.
Braucot maajaas nobraucaat gar patiikamo dzeerienu veikalu, lai ietesteetu kaut ko jaunu atkal. Dodamies maajaas, un shoreiz mums jau priekshaa ir Kareena un Entonija. Uzzinam jaunumus, ka baseins ir kaartibaa, un mees jau Sveetdien vareesim doties iekshaa un plucaaties. Taas ir lieliskas zinjas.
Man veel kaulos ir nedaudz speeks un mees dodamies paskriet. Pieliku bildiiti, lai redzeetu kaadu marshrutu skrienam. Saakumaa ieskrienam parkaa, tad pa parku, un izskrienam pie ezera, tad gar ezera malu, apmetam rinjkjii un dodamies atpakalj. Kopumaa sanaak kaadu 4 km, nav daudz, bet formu uztur.
Shodien atpakaljceljaa saaka ta pamatiigi liit, ka atnaakushi maajaas mees esam galiigi mikli.
Vakarinjaas uzzeedam sushi, un man jau tie iet pie sirds. Un nosleedzu vakaru ar TV.

No comments:

Post a Comment