Pēdējās dienas LV


Ir pagājušas pēdējās dienas dzimtenē. Katra diena bija to vērta.
4dien mēs ar brālēnu kopīgi noskatījāmies Kanādās - LV maču, un konstatējām, ka mums vienalga, kas uzvar, ieguvēji būsim abējādi :) .
Tovakar mēs vēl satikām dažus draugus, kurus neredzēsim vairākas, speciālas atvadas bija no Bērziņa, jo viņš mums pagaidām ir reālākais kandidāts, kas mūs tur apciemos un atvedīs kādus gardumus no LV :) . Bija patikāms vakars ar šīm personām . Sveiciens L... :*
Tad 5dien biju baudīt pēdējo reizi letiņu kultūru - biju uz teātri - Kā kļūt slavenai - arī tīri interesants bija :) UN pēc tam tika aizvadīts neliels sarunus vakars, kuru protams, atkal izbaudīju ;)
6dien atbraucu atpkaļ uz Salacgrīvu, un tad te vēl palīzēju dārza darbos vecākiem un arī nosvinējām Tēta dzimšanas dienu :) Vakarā atkal tikos ar dažiem draugiem, un sanāca neliela atpūta. Ejot no bāra mājās ar brālēnu un Arču, dziedājām visas letiņu dziesmas ko vien zinam, iespējams, ka daļa Salacgrīcas, tagad tās arī zin :D
Svētdien ar vecākiem un brālēna ģimeni, izbraucām pie vectētiņa Janča uz kapiem. Tur (āraišos) bija fanstastiks laiciņš, varēja sauļoties uz nebēdu. Atvadījos no vectētiņa un devāmies jau uz māju pusi. Tad vēl vakarā palīdzēju vecākiem dārza darbos - sastādījām jaunus kociņus, un tagad pēc gada būs jābrauc lūkoties kā aug.
Un 1diena, pēdējā pilnā diena LV. Vēl centos izpalīdzēt vecākiem kā spēju un visu dienu pavadīju dārzā :) . Vakarā jau sāku krāmet ceļa somas. Un tad apjautu, ka te aizvadīts tik daudz laika, labi ka emocijas un atmiņas varu paņemt sev līdzi. Ir iestājusies neliela nostaļģija. Tūliņ iešu gulēt, un saprotu, ka savā mīļajā istabiņā un gultā aizvadu pēdējo nakti, un būšu prom kādu ilgāku laiciņu.
uh... nāk prātā atmiņas un domas par to, ka gribēsies sev apkārt draugus...

1 comment:

  1. Mārtiņ,sāc rakstīt,labāk kā tev tur uz vietas,un pa fiksoo :)

    ReplyDelete