31.maijs - vasaras sveetki

Shoriit kaartiigi izguljamies, tas ir liidz pus 10iem, jo diena ir briiva. Vieniigi nav paveicies ar laicinju, kameer Latvijaa jums tur ir vasara, mums tieshi uz vienu dienu uznaacis aukstais periods, tikai plus 13. Vismaz ir saulains.
Shodien lielaako dienas dalju nositaam laiku, jo iisti nebija ko dariit. Bija izveele vai nu doties uz beisbolu vai kino. Taa kaa aaraa nebija tas labaakais laiks, tad es baigi negribeeju doties uz centru. Taa vietaa izveeleejaamies kino. Izveele krita uz - Angels Demons. Abi bijaam lasiijushi graamatu, taa nu gribeejaas redzeet un saliidzinaat.
Un beigaas izradaas, kaa jau vienmeer, graamata labaaka, lai gan shitaa filma bija labaaka, par Da Vinci kodu. Vienigaa filma, kas ir bijusi labaaka par graamatu ir - Gredzenu pavelnieks.
Paeedaam vakarinjas un nosleegumaa skatiijaamies MTV movie awards. Diena bez lieliem piedziivojumie. Piedodiet.
Vieniigi pa dienas vidu - tas ir no 10 liidz 16.oo, vinjiem te bija ziedojumu vakshana. Taa bija taada interesanta - cilveeki staigaaja pa 12 kaiminju daarziem, un lai redzeetu tos daarzus ir jaamaksaa nauda, vismaz 12$. Muusu pie maajas daarzinsh arii bija tajaa sarakstaa, tad nu muusu teritorijaa ielauzaas kaadi 100 sveshinieki. Mees to paardziivojaam.

No comments:

Post a Comment