Piektais un piektdiena

Riits sakas laiciigi, jo no riita ju bja jaizdara visas savas riita proceduuras, un jaataisaas uz darba interviju. Shoreiz sarunaats darbs ir ieksh - Tim Hortons. Izpildiijis savas riita parazhas, seedos uz savu velo trenazhiera un devos uz otro darba interviju.
Aizbraucu un parunaaju kaadas 15 min un dabuuju sev veel vienu darbu. Pasham jau prieks, taa jociigi, ka tik vigli bija shito sarunaat. Pat negaidiiju, ka man atzvaniis no shiis iestaades, jo mees te bijaam tajaa pasha dienaa, kad iesniedzaam savus vecos CV ieksh pashrezejas darba vietas - Home Sense.
Es atbraucu maajaas un Alniitis knapi pieceelies, pareizaak sakot vinju uzmodinaja entonijs, jo muusu buduaaraa shodien paredzeets ievilkt TV kabeli ( Digitaalo TV) un internetu. Tagad muusu rezidencee ir ari digitaalais Tee Vee. Ar internetu tur gan ir nelielas aizkjershanaas. Naaksies veel nedaudz uzgaidiit, lai muusu atpuutas telpa buut pilniibaa moderna.
Taa kaa shodien vairaak darba muusu telpaa nebija, tad izdomaajaam nosvineet manu jauno darbu un arii briivo dienu. Minaam aktiivi pedaaljus uz kiniiti. Izveele kritusi uz filmu - The Hangover. To jau aprakstiiju.
Un tad veel dazhi siikumi pa dienu un diena tuvojaas izskanjai. Vakaraa veel gaajaam paskriet jo kaulos veel speeks ir, un arii vissezonas apvalks ( riepa) jaadabun nost. Un daljeeji gaajaam arii skriet, jo muusu prieki saakaas - mees driikstam saakt izmantot baseinu. Nu tad prieki iet tik valjaa...
Turaas.

3 comments:

  1. atļaujam pacelt roku pret alnīti ja viņš neceļas augšā :)

    ReplyDelete
  2. Kā Tev tur ar darba grafiku pārklāšanos? IR tā, ka šo abu darbu grafiki nepārklāsies, vai arī pats varēsi stādīt sev grafiku?

    ReplyDelete
  3. Nu veel pats nevaru izveeleeties darba grafiku, bet meegjinaashu ar zheelabaam aciim paluuk sev izdeviigaako darba grafiku abos darbos.Nu man vienaa darbaa ir tikai kadas 3 mainjas un otraa buus pilna slodze.

    ReplyDelete