13. un 14.juunijs

Gruuti atkal kaut ko rasktiit, jo vakardiena izlaista, un atcereeties visu arii nav iespeejams. Ja noslinko vienu dienu rasktot, tad gribas turpinaat slinkot, un iipashi daudz negribas rakstiit.

13.juunijs - sestdiena.
Otraa pilnaa darba diena ieksh Tima H. Darba jaasaak jau desmitos. Mostos un veicu riita spaa proceduuras, un minos, dziedaadams latvieshudziesmas, klausoties ipodaa muuziku, uz darbu. Otraa diena visa paiet pie saldeejma stenda. Shodien jau veiklaak protu apieties ar saldeejuma maisiishanu un apstraadaashanu.
Ko gan vairaak varu pastaastiit. Jaastraadaa 8 stundas, ir divi paatraukumi pa 15 min. Visu laiku kaajaas. Patiesiibaa baigi nogurst, tapeec todien veel shaubos vai pamest darbu sho vai nee.
Pie plusiem shajaa darbaa vareetu pieskaitiit, ka lielaakaa dalja dzeerienu pa briivu ir un arii - virtulji, keksi (muffins) un dazhaadas bulkas.
Ja kas, tad Tim Hortonaa vajadzeetu darbuut darbu jebkuram. Ja ne uzreiz, tad peec paaris nedeeljam, gan jau jums atzvaniis un piedaavaas sho darba vietu. Bet jaareekjinaas ar pamatiigu noguru, maksliigo smaidu, un dazhiem nelaipniem apmekleetaajiem ( man shajaas dienaas nevienu taadu nesanaacaas sastapt un redzeet). Protams, arii buus uniferoma un lielas prasiibas no menedzheriem.
Darba diena tiek aizvadiita un minos atpakalj maajaas. Laicinsh aaraa bija fantastisks. Atbraucot majaas gaidu, kad Alniits atgrieziisies no savas mainjas, lai kopistiski varam iet nopelst un es vinju pasliicinaat.
Uzreiz peec manis, tas ir kad atgriezos maajaas, atbrauca kaads cieminsh pie Entonija un Kareenas. Tad arii Alniitis ieradaas, un kopiigi vakarinjojaam. Mees peec tam devaamies uz savu atpuutas telpu. Ko gan mees tur vinjiem trauceesim.
Diena beizaas, jo jau laiciigi gaaju guleet, jo Sveetdien atkal darbs.
14.juunijs.
Shodien uz darbu baigi negribeejaas braukt, jo baigais besis, nogurums, kaajas juutamas. Un veel no riita agri jaaceljas, lai vareetu uzmeistarot savu riita proceduuru. Nu gan jau jums arii bijushas taadas dienas. Un laiks aaraa arii fanstastisks. Eh... bet nu sanjemos un ierodos darbaa.
Ierodoties darbaa, muljkjiigaas domas lielaakoties izgaist. Shodien jau man saldeejuma skils ir sameeraa labaa liimenii, pat teiktu viens no labaakajiem, saliidzinoshi ar paareejiem. Ik pa bridim tikai naak doma galvaa, ko gan iesaakt ar sho darbu. Ai...gan jau. Pienaak pusdienas un arvien vairaak kaajas saap, it sevishkji vecais celis. Peec otraa paatraukuma, nododos dziljaam paardomaam, un dodos parunaat ar menedzeri. Pasaku, ka shii buus mana peedeejaa diena Timaa. Konstateeju, shajaa darbaa kaut kas nav, nejuutos, kaa tajaa otrajaa darbaa, tur viss ir lieliski pagaidaam - feini koleegji, menedzheri, un nav tas maaksliigums.
Darba dienu aizvadu veiksmiiigi un atvados. Nostraadaaju savas stundas sheit un 4dien jaaiet peec algas. Ir cilveeki, kas taadaa darbaa juutaas kaa zivis uudeni, un dazhi nee. Lecu virsuu savam sarkanajam velnam (velosipeedam) un dodos maajup skalji dziedod latvieshu dziesmas.
aa jaa.. aizmirsu pateikt, ka shajaa darbaa nenormaali pietruuka latvieshu valodas, ik pa briidim gribeejaas, kaadam kolegjim kaut ko latviski prasiit. Jo tieshaam - devinjas stundas bez latvieshu valodas, veel liidz shim nebiju pavadiijis.
Piebraucot pie maajaam, skatos, ka te ir paaris mashiinas noprakojushaas, laikam kaadi cieminji. Eju iekshaa, un tieshaam, cieminji - Beiruzhs ar sievu ( kaut kad agraak jau rakstiiju par vinjiem) un arii veel divi (viirs ar sievu), iisti neatceros, kaa vinjus sauca. Jo veel jo projaam galva pilna ar saldeejuma miksiem un recepteem.
Vakarinjas paeestas un patiikamais dzeeriens iedzerts, tad var doties uz atpuutas telpu un skatiities kaadu tee vee paarraidi. Noskatamies NBA finaalu un dodamies jau laiciigi guleet.
Labu nakti.
Turaas ( hold on)

No comments:

Post a Comment