3.juunijs

Shiis dienas galvenaa doma un uzvedums ir savest pilniibaa kartiibaa muusu Buduaaru. Kad diena saak iesilt, mees arii tad esam gatavi darboties savaa jaunajaa buduaaraa.
Taa nu arii tiirijaam un berzaam, un berzaam un tiirijaam. Tam paraleeli tika veidots saraksts ar lietaam, kas mums sheit iedereetos un ko vajadzeetu driizumaa nopirkt. Un viena no svariigaakajaam lietaam ir mazs ledusskapis. Ir jau paspeets arii noskatiit to, un tad tik nedeeljas nogale jaasagaida un tad iespeejams taisiisim savu buduaara atveershanas paseedeeshanu.
Kad jau muusu atpuutas telpa spiideeja un laistiijaas, vareejaam doties peec pirmajiem pirkumiem prieksh savas rezidences. Ljoti patiikams veikals taadaam lietaam ir - Dollarama. Tajaa katra prece maksaa 1 dollaaru vai leetaak. Kopaa sapirkaam daudz visaadu mazu siikumu. Tad veel devaamies uz latvieshu depo - Canadian Tire. Tur arii sapirkaam dazhas lietas.
Atbraucaam maajaas un saakaam instaleet ( iekaartot ) jaunaas lietas. Tagad mums ir pashiem prieks par paveikto. Atraadiijaam arii Kareenai un Entonijam vinju jauno virsgaraazhas telpu, kas tagad ir jauka. Driiz jums arii paraadiishu jaunaas bildes.
Taa arii diena pagaaja njemoties pa buduaaru. Un Alniitis aizgaaja pa nakti arii guleet muusu jaunajaa spaaa kurortaa.
Turaas.

No comments:

Post a Comment