20.juunijs

Shodien laiks aaraa dranjkjiigs, tapeec vareeja kartiigi izguleeties. Biju patiikami paarsteigts, ka brachka zvaniija, tad nu minuute divas pa mobiilo aprunaajos ar vinju un Kazhu un Zani. Sveiciens Jums. Ir jau taa jociigi, ar draugiem parunaat n'to kilometru attalumaa, bet patiikami.
Paaris stundas nositaam katrs darot kaut ko savu. Bet tad devaamies jaunaa pieredzee - uz Beer store. Nodevaam tur savas tukshaas pudeles un tad iepirkaam paaris jaunaas. Ledusskapis tachu nedriikst staavet tuksh.
Veelaak radinieki devaas vakarinjaas pie draugiem, un mees palikaam vieni. Laiks aaraa nu tieshaam suudiigs, un uz festu blakus ciemaa nedevaamies, jo tas jau nav tik veerieniigs kaa Pozitivus vai Zvejnieku sveetki, vai Jaanji, vai BBP, vai kaads tuss vecaamaajaa. Izleemaam doties uz lielveikalu, tas ir paartikas veikalu ( Hyper Rimi vai porno Maxima). Leenaam gaajaam cauri veikalam, un skatiijaamies, kas muusu buduaaram veel pienaaktos.
Maajaas atbraukushi, saakam pateereet dazhus produktus - es meegjinaashu uzmeistarot piiraagu miiklu, alniitis Brownies. Katrs kjeramies klaat. Esmu aizmirsis pateikt, ka 2dien Alniitis pirmo reizi cepa tos Brownies, un saanaaca normaali. Es njemos ar miiklu, kaut ko esmu uzmeistarojis, nolemju nolikt lai tik ruugst. Tikmeer alniitis ir paspeejis, uzmeistarot bruunaas kuukas. Shitaas jau ir krietni labaakaas kaa pirmo reizi, lai gan shoreiz vinsh visu taisot improvizeeja, jo nevareeja atrast pavaara graamatu.
Man tikmeer ar savu produktu, tik labi negaaja. Miikla neruuga, lai gan tika modificeeta vairaak kaart. Taa nu atmeru ar roku. Veelaak naktii, kad maajaas atbrauca Kareena, tad noskaidroju, ka esmu pielicis klaat nevis raugu ,bet gan kaut ko citu, taa nu pirmaa reize Kanaadaa izcept piiraagus un saldaas maiziites nesanaaca. Bet es nepadoshos un riitdien meegjinaashu veelreiz uzlabot pavaara prasmes.
Vakaru pavadiijaam pie zilajiem ekraaniem, un gaidiijaam maajaas savus radiniekus. Vinji atbrauca veelu, gandriiz jau kad bijam iekaapushi gultaas. Pastaastiijaam savus piedziivojumus, un gaajaam guleet.
P.s. atpakalj celjaa no veikala Alniitim samiseejas kaut kas braucot, un kaa saka tautaa - noraava uz aciim. Bet to laikam, redzeeja paaris cilveeki, un vieni peec tam piebauca klaat un apjautaajaas, vai viss kaartibaa, vai nevajagot paliidzeet utt. Tas veelreiz liecina, cik laipni un atsauciigi ir kanaadieshi. Kas traucee taadiem buut latvieshiem ? Lai shaadi riikotos, Tev nevajag naudu, tikai uzlabot savu cilveecisko attieksmi vienam pret otru.
LATVIESHI esiet labi viens pret otru.
Turaas.

1 comment:

  1. Mārtiņš Kanādā sācis apgūt mājsaimnieces iemaņas.
    lieliski!

    ReplyDelete