4. juunijs - Buduaara uzlaboshana

Diena saakaas ar riita skreejienu, sen nebija skriets no riitiem. Bija patiikami paveerot ljoooti raamu ezeru un ieelpot svaigo gaisu. Plausha izveedinaata, un jaasaak meistarot brokastis, jo negribaas, atkal paarslas. Veel no riita bija neliels paarsteigums - Liiga man uzskaipoja. Bija interesanti shitaa sakonekteet. Un lugums Briezhiem, nezvaniit man no riitiem, kad veel knapi acis esmu atveris.
Veeders un es esmu paeedis, un plashajaa pasules tiimeklii uzmekleeju vele paaris lietinjas muusu buduaaram - leduskapi, vederpresiites kreeslu un citas lietas.
Muusu saraksts - prieksh telpas, tiek visu laiku redigjeets, te pielikts, te atnjemts. Saakumaa nospodrinam logus, lai mees citus varam noveerot un arii redzeet zvaigznes. Papildinm sarakstu un dodamies uz savu miiljaako veikalinju - Dollarama. Tur atkal sapeerkam siikumus un dodamies uz naakamo veikalu. Tur nopeerkam paaris kreeslus, kaa arii trauku plaktinju virtuviitei.
Rokas pilnas un paduses arii, taa nu minam pedaaljus uz savu buduaaru. Nu mums atkal ir ar ko papildinaat savu teritoriju. Nopirktais plauktinsh jaapaarveido, taa lai atbilstu muusu prasiibaam, jo ja gribeetu pirkt uzreiz jau gatavu, naaktos krietni vairaka pateereeties, bet taa kaa kaut kad kaut kas ir dariits, tad nu veidojam savu plauktinju atbilstoshi augstaakajaam kvalitaates un ISO standartiem. Paiet krietns laicinsh liidz plauktinsh ir pie sienas. Ne bez aizkjershanaas mums tas izdevas. Tagad tik ceram, ka kaadu dienu tas plaukts nenaaks lejaa, bet paliks tam paredzeetajaa vietaa.
Diena bijusi radosha un aktiiva, pashiem prieks par paveikto. Kareenai un Entonijam arii ljoti patika jaunaa istaba, ko vinji ieguvushi saviem apartamentiem klat, tad kad mes aizbrauksim.
Riitdiena jauna diena un jauni piedziivojumi.
Turaas.

No comments:

Post a Comment