16.juunijs - darbs un atpuuta

Shodien bija mana darba diena, un bija jaaceljaas sameera agri, jo jau pus 10os bija jaabuut darbaa. Mums te ir sameeraa silts laicish, un shodien man bija jaastraadaa aaraa - daarza centraa. Un taa kaa vakar dabuuju pirmo pigmentu uz muguras, kas beigaas bija arii nedaudz iesarkans. Tapeec shodien centos nedaudz izvairiities no saules, kas spiid uz muuguras pusi. Lielaako darba dalju pavadiiju teltii, lai nedabuutu ekstra iedegumu.
Diena pagaaja samera aatri. Un jau pulksten 4os devos maajup. Tad nodevos lieliskai peldei un pasauljojos paaris stundas. Taa laiski aizvadiiju savu dienu.
Domaajams, ka Alniitis tieshi taapat ir aizvadiijis savu dienu, tikai apgriestaa seciibaa.
Shodienas domaam un speejaam, noveerojumiem jaapieskaita - shodien redzeeju vienu patieshaam skaistu meiteni...mees ar Alniiti aktiivi sekojam liidzi Toronto Blue Jays ( beisbola komandai) un fanojam par tiem...Esmu iemaaciijies televiizoraa skatiities divus un vairaakas kanaalus vienlaiciigi... kaa arii skatoties digitaalo TV programmu speeju redzeet kas notiek vairaakos raidlaikos, vairaakos kanaalos vienlaiciigi, vienkaarshaak sakot, katra acs seko liidzi kam citam...
Diena beidzaas ar beisbola speeles skatiishanos.

No comments:

Post a Comment