6.juunijs - veeleeshanas tikai Latvijaa

Diena saakas laiciigi, jo no riita paredzeets braukt nopirkt mazo ledusskapi prieksh muusu atpuutas telpas. Viss norit gludi un muusu telpa ir ieguvusi patiikamo dzeerienu atdzeseetaaju.
Tad es dodos uz darbu. Diena paiet aatri, jaadara dazhaadi darbi, man saak iepatikties, ne tikai seedeet un likt kopaa lampas, bet arii paliidzeet cilveekiem outdoor centraa. Tur vismaz ir komunikaacijaa ar klientiem. Un parasti ir diezgan patiikami parunat ar kanadieshiem, un te arii iemaacos jaunus vaardinjus.
Nezinu ko alniitis sadariija pa 7 h, bet cik dzirdeeju, tad tikai kaadu stundu peldeejies baseinaa un palasiijs graamatu. Jo shodien mums bija pietiekami silts aaraa pat lai sauljotos ( kaadi 23 celsija graadi).
Atbraucis maajaas biju nedaudz saguris. Ievilku elpu un apskatiijos kaadus labumus veel Alniitis nopircis muusu telpai - mikreni un vienu miiksto kreeslu. Ir ok.
Tagad taa kaa mums ir leduskapis, mees pirms tam izdariijaam soliijumu - liidzko buus ledusskapis, mums tas jaapiepeerjk pilns ar patiikamjiem dzeerieniem. Taa kaa soliijumu nedriikst laust, mees arii devaamies uz veikalu un izpildiijaam savu plaanu.
Pavakarinjojam un n0svinam sesdienu un arii to, ka gandriiz muusu buduars ir pabeigts.
Turaaas...

No comments:

Post a Comment